Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 12

2018. január 01. - impulzuspodcast

impulzus_cover_v3.jpg

Kapcsolatfelvétel Extra Megannal

A téma még mindig a nyolcadik Star Trek mozifilm, a Kapcsolatfelvétel, de ezúttal a háttértörténetek és készítési folyamatok részleteiben veszünk el. Az Impulzus csapatát ezúttal Megan egészítette ki.

A tartalomból:

  • Geordie "hajráf korszaka" a nyolcadik mozifilmben véget ér, mi ettől függetlenül töretlen lelkesedéssel emlékszünk vissza a vízoros időkre, és a főgépész karakterének kialakulására is.
  • A borg királynő és Locutus egyéniségként emelkednek ki a közös tudatból: néha egyetlen hangnak kell képviselnie a kollektívát.
  • Bizet, Berlioz és Steppenwolf: a jövőben a rockzenét is klasszikusként tartjuk majd számon? A zene nem csak a filmben, hanem a produkció készítése közben is hatalmas szerepet játszott: John Eaves a hajómodellek kidolgozása közben Jerry Goldsmith zenéjét hallgatta.
  • Betekintünk a mozifilmben szereplő hajómodellek tervezésébe és kidolgozásába: tökéletes összhangban a számítógépes grafika (CGI) és a fizikai modellek.
itunes.jpg letoltes.jpg youtube.jpg

moderátor: Csaba
közreműködik: Dave, Attila és Megan

Star Trek: The Next Generation, and First Contact are the property of Paramount Pictures. All Rights Reserved.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr8413544619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása