Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 17

2018. február 12. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep17.jpg

Előrehozott spóraaratás

A klingonok szervezetlenül és következetesnek nevezhető stratégiai mintázat nélkül rontanak a Föderációra, a Discovery első évadának utolsó előtti felvonását ennek megfelelően megrázó veszteségekkel zárjuk: a The War Without, the War Within című epizódban a szerencsesütiket sem kerülik el a háború borzalmai.

A tartalomból:

  • Tyler egy ugyanolyan göröngyös út elején találta magát, mint Burnham az évad elején: a legénység bizalmát az ebédlőben visszanyerte, de vajon Burnham meg tud majd bocsátani?
  • Nem látjuk, hogy Cornwell és csapata honnan sugárzott át a Discovery hídjára: a sorozat nézése közben kizökkentünk, mert nem mutatták az űrben történő eseményeket.
  • A klingonok támadásai kiszámíthatatlanok, de a Csillagflotta szokatlan töketlenkedést produkál: Georgiou és a Discovery nélkül odaveszne a Föderáció?
  • Mit mondott Georgiou, ami Sareket egy radikális akció gondolatára sarkallta? A Csillagflotta olyan útra téved, ahol a cél szentesíti az eszközt?
  • Ki lesz a Discovery állandó kapitánya, ha véget ér a háború? Saru lehet az első állandó parancsnok egy Star Trek sorozatban, aki nem ember.

facebook.jpg

itunes.jpg

letoltes.jpg

youtube.jpg

podcasterek
Csaba, Attila és Dave

utómunka
Dave

podcast@emtv.hu

STAR TREK and STAR TREK: DISCOVERY related marks are trademarks of CBS Studios Inc.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr4513658168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása