Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 81

2019. július 21. - impulzuspodcast

81.jpg

Picard és egyéb Trek hírek San Diegóból //

Kíméletlenül ránk zúdult a Comic Con Star Trek: Universe paneljén generálódó temérdek fejlemény, amik között természetesen a Picard sorozat előzetese robbant a legnagyobbat: a sorozat 2020-ban érkezik, és Patrick Stewart mellett szerencsére néhány régi ismerős is visszatér, a várva várt előzetesen kívül pedig még számtalan egyéb bejelentés hívta fel arra a figyelmünket, hogy milyen Trek tartalmakat fogunk nézni a közeljövőben. 

A műsor tartalmából:

  • Star Trek: Picard - az előzetesben és a San Diego-i panelen Brent Spiner és Jeri Ryan is megjelent, de a produkció showrunnerje, Michael Chabon megerősítette, hogy a sorozatban Marina Sirtis és Jonathan Frakes is tiszteletét teszi.
  • Hat új Short Treks történet érkezik, ebből három epizód középpontjában a Discoveryben megismert Enterprise áll Pike (Anson Mount), Egyes (Rebecca Romijn), valamint Spock (Ethan Peck) főszereplésével. Ezen kívül egy Picard előzményt és két animált történetet is kapunk.
  • A Discovery csapatához egy új szereplő csatlakozik: a Cleveland Book nevű karaktert David Ajala alakítja. A korábbi hírek egyébként igaznak bizonyultak, miszerint a sorozat forgatása Izlandon vette kezdetét.
  • Izgalmas képek futottak be a Lower Decks animációs sorozatból is, így végre lehullt a lepel a produkció vizuális stílusáról.
  • Tarantino szerint a következő Star Trek mozi egy Ponyvaregény lesz az űrben, amennyiben ő rendezi. A rendező a Star Trekhez fűződő kapcsolatáról és rajongásáról is nyilatkozott.

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Faragó Dave

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2019 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr1514973350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása