Impulzus Podcast 92

92.png

Nem vénnek való parancsnokság //

Rohamos öregedés áldozataivá válnak a Gamma Hydra IV-en dolgozó tudósok, a kolóniát meglátogató Enterprise leszállócsapata pedig szintén a folyamatos testi és szellemi leépülést tapasztalja. Míg a megoldás érdekében a doktor az egyetlen immunis látogatót, Chekov zászlóst vizsgálja, Kirk kapitány képességeinek romlása miatt a fedélzeten tartózkodó állomásparancsnok egy alkalmassági gyűlést kezdeményez. Aktuális műsorunkban ’A halálos évek’ című epizódról beszélgetünk.

banner_imp.jpg

Rövid hírszekció:

A kibeszélő tartalmából:

  • Ha parancsnok vagy, ne öregedj meg: mivel az idősödés valódi élettapasztalat nélkül zajlik, ezért az epizód valójában nem is az öregkorról szól.
  • Janet Wallace: egy újabb ex a múltból, aki helyett Kirk inkább az Enterprise parancsnokságát választotta.
  • Az epizódhoz egyáltalán nem volt szükség speciális effektekre (leszámítva a transzportálást az elején). Az eredeti verzióban a romulánok támadása teljesen újra lett hasznosítva a ‘Nincsenek győztesek’ epizódból.
  • Kirk ismét beveti a „corbomite” blöfföt a ‘Pókerjátszma’ című epizódból. Bár Chekov ekkor nem volt a fedélzeten, úgy néz Sulura, mint aki tudja, hogy miről van szó.
  • Stocker parancsnok: egy külső szereplő, aki az alkalmassági gyűlés kezdeményezésével kivételesen a helyes döntést hozza meg.

 

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Faragó Dave

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2019 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr3815203120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impulzus Podcast

Az Űrszekerek szerkesztőinek Star Trek tematikus podcastje