Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

A második évaddal véget ér a Star Trek: Prodigy

2023. június 23. - fcsaba 1701

star_trek_prodigy_cast.png

Szomorú hírt szállított ma a The Hollywood Reporter, ugyanis több sorozat mellett a Star Trek: Prodigy-t is elkaszálta a Paramount+. Sajnos a második évaddal végleg búcsút kell vennünk a fiatal legénységtől, a döntéshozók azonban nem csupán véget vetnek a sorozatnak, a következő szezont már a Paramount+ felületéről is száműzik.  

Míg a tengerentúlon más csatornán zajlik majd a forgalmazás, Európában és hazánkban nem tudjuk, mi lesz a második évad sorsa. A magyar szinkronos első évad jelenleg a SkyShowtime felületén tekinthető meg, a rajzfilm azonban rögös utat járt be, mire a hazai nézőkhöz is megérkezett. Általánosan is elmondható, hogy a nálunk Protostar címmel forgalmazott produkció sehol sem találta igazán a helyét, az első szezonról, valamint esetlen terjesztéséről korábbi adásunkban mi is beszélgettünk:

The Hollywood Reporter | Trekmovie
fotó: Paramount+

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr5018152344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása