Impulzus Podcast 25

impulzus_cover_ep25.jpg

Rajongói szinkron adás Kő Gergellyel

Egyedülálló és hiánypótló szinkronprojekt valósult meg a Mozgi-Stúdióban: folyamatosan készül a Star Trek rajzfilmsorozat (The Animated Series) magyarul beszélő változata, a munkálatok hátterébe a projekt rendezője, Kő Gergellyel enged betekintést.

Hírszekció:

A kibeszélő tartalmából (35:50):

  • Kezdeti lépések: a hosszú időt igénylő szereplőválogatás, a hangsávok kezelése, és a magyar szöveg szájmozgáshoz igazítása számos kihívást jelentett a projekt indulásánál.
  • A komoly témákat körbejáró megközelítés a felnőtt nézők számára is élvezhetővé teszi a rajzfilmsorozatot, rendszeresen előbukkanó morális dilemmák és társadalmi kérdések hangsúlyozzák a mondanivalót.
  • A színészek saját hangja, torzítás, effektek, hangszerkesztés: mikor mire van szükség?
  • Színészek, sorozatok, őrületes munkatempó: a szinkronszakmáról és a munkafolyamatokról röviden. A rajongói szinkronnal járó energiabefektetés és elkötelezettség.

Bár a kalóz szinkronok terjesztését jogilag aggályosnak tartjuk, ebben a kivételes esetben úgy gondoljuk, hogy továbbra is teret adunk a Magyarországon hivatalosan mindeddig nem bemutatott "Star Trek: The Animated Series" non-profit vállalkozás keretében készülő magyar változatának. Szabadidejükben végzett kivételes munkájuk által anyanyelvünkön nézhetjük a rajzfilmsorozatot, mindazonáltal sem az Impulzus Produkció, sem az Űrszekereket készítő emTV.hu nem bátorít senkit illegális tevékenységre!

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Faragó Dave és Menyhárt Attila, valamint Kő Gergely
(Parallaxis ajánló: Horváth Ádám Tamás)

adáshang
Láng Balázs (és Tóth Dorottya)

podcast@emtv.hu

produkciós vezető
Farkas Csaba

az Űrszekerek megbízásából készítette az Impulzus Produkció
© 2018 emtv/mdm

STAR TREK related marks are trademarks of CBS Studios Inc.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr6113837376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impulzus Podcast

Az Űrszekerek szerkesztőinek Star Trek tematikus podcastje

süti beállítások módosítása