Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Blu-ray kiadást kap a teljes Babylon 5 sorozat

2023. július 19. - fcsaba 1701

b5_bluray_cover.png

Nemrég előrendelhetővé vált a The Road Home, amely egy teljesen új történetet mesél majd el a Babylon 5 világában, de a rajongók számára most egy újabb álom öltött testet, hiszen a teljes sorozat felújított változata idén fizikai adathordozón is beszerezhetővé válik. Az impozáns csomag az öt évad mellett a pilot epizódot, vagyis a Gyülekezőt is magában foglalja, J. Michael Straczynski megkerülhetetlen sci-fi műve így méltó megemlékezést kap a harmincadik évfordulóján.

A kiadó az alábbi közleménnyel jelentette be a december 5-én érkező gyűjteményt:

A 30. évfordulón a Warner Bros. Discovery Home Entertainment jóvoltából most először Blu-ray formátumban is megjelenik az úttörő sci-fi sorozat, a Babylon 5. A kiadás HD felbontásban, felújított minőségben mind a 110 epizódot tartalmazni fogja.

Bár bizonyos streaming felületeken a felújított változat már 2021-ben napvilágot látott, a terjesztés miatt sok nézőnek (köztük a hazai rajongóknak) eddig esélyük sem volt arra, hogy hivatalosan is beszerezhessék vagy megtekintehessék a korszerűsített sorozatot. A várakozás most véget ért, így akik Straczynski magnum opusát különleges helyen őrzik a szívükben (illetve megfelelő nyelvtudással vannak felvértezve), azok nemsokára előrendelhetik az év végén megjelenő Blu-ray csomagot, ami a jelenlegi információk alapján 99 dollárba fog fájni. 

A kellemes évfordulót nem csupán az eredeti széria blu-ray kiadása, hanem egy teljesen új történet, nevezetesen a Babylon 5: The Road Home című animációs film teszi teljessé, melynek történetét maga Straczynski írta, és számos eredeti színész tért vissza, hogy hangját adja a főszereplőknek. A The Road Home szintén Blu-ray formátumban lesz elérhető, akik beneveznének az augusztusi megjelenésre, azok számára már előrendelhető a lemez.

A Babylon 5-ről tavaly mi is elkészítettük a saját beszélgetésünket, a műsorban pedig a cselekményen és a karaktereken kívül a felújított változatra is kitértünk: 

Blu-ray.comJ. Michael Straczynski - Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr9018173582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása