Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 77

2019. június 23. - impulzuspodcast

77.png

Új Selek fújnak - Gergővel //

A rajzfilmsorozat első részében egy mágneses energialény keríti hatalmába az Enterprise irányítását, ami egy rovartársadalom évmilliók óta sodródó kaptárhajójáról kerül át a fedélzetre, a második epizódban pedig a fiatal Spock megváltoztatja a történelmet, és a vulkáni helyett egy andóriai elsőtiszt jelenik meg Kirk hajóján. Aktuális témáink ’A legtávolabbi csillagokon is túl’, valamint ’A múltban’ című epizódok.

A kibeszélő tartalmából:

  • Amikor az élőszereplős produkció helyett az animációs megvalósítás kerül előtérbe, a képernyő a háromszázmillió éves kaptárhajót és a szkafanderek helyett használt létfenntartó öveket is elbírja.
  • A 70-es évek vizuális trendjei: Scooby-Doo, vicces vulkáni városkép, valamint a színvak rendező miatt létrejövő rózsaszín járművek és tribblik.
  • Újabb idővonal módosítás a ’Város az örökkévalóság pereme’ után, ami tartalmas hátteret biztosít Spock amúgy sem unalmas múltja mellett. További történetek az Örökkévalóság őrzőjéről.
  • James Doohan számtalan karaktert szinkronizált a rajzfilmsorozatban, de a magyar változatban is előfordult, hogy valaki több szereplőt is elvállalt: Gergő a rajongói szinkron készítéséről és a magyarhangokról is mesél.

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila, Faragó Dave és Kő Gergely

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2019 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr6314907388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása