Impulzus Podcast 107

107.png

Kockalakók //

Picard az évezredek óta suttogott romulán legendák és felfoghatatlan titkok legmélyén találja magát, amikor Laris és Zhaban a Dahj körül kialakult nyomozás előrehaladásában segítik az egykori admirálist: a kutatásban felfedezett új szálak már a bolygón kívülre vezetnek, Picard pedig a Föld elhagyása érdekében a Csillagflotta segítségében reménykedik. A látogatás Clancy admirális határozott elutasítása mellett olyan háttérszereplők figyelmét is felkelti, akik számára a borg kockán tevékenykedő Soji kihallgatása minden prioritást megelőz. Aktuális adásunkban a Star Trek: Picard ’Maps and Legends’ című epizódjáról beszélgetünk.

banner_imp.jpg

Rövid hírszekció:

A kibeszélő tartalmából:

  • Romulán beszivárgás és háttértevékenységek a Csillagflottában: hogyan sikerült észrevétlenül beépülni a szervezetbe, és milyen céljaik vannak a keresett androiddal?
  • Gépek és emberek viszonya a Marson: a szintetikus munkásokat kigúnyolták, de vajon mi lehetett a támadás igazi indítéka? Hogyan lett a replikátorokból 3D nyomtató?
  • Laris és Zhaban: gyors áttekintés a Picardnál dolgozó romulánok képregényes előéletéről, valamint az epizódban váratlanul prezentált tudásukról.
  • Mi történik a romulánok borg kockájában, illetve hogyan került Soji a munkaterületre? Milyen módszerekkel készül Narek az információszerzésre?

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Faragó Dave

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr5315451122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impulzus Podcast

Az Űrszekerek szerkesztőinek Star Trek tematikus podcastje

süti beállítások módosítása