Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 115

2020. március 29. - impulzuspodcast

115.png

Három pendrive az élet - Atterrel //

A Coppeliusból szökött Narek a La Sirena legénységéhez menekül, hogy a szintetikus háttérhatalom megidézésébe kezdő Soji tevékenységét együttes erővel próbálják megállítani: míg Rios, Raffi és Elnor a városban próbál érvényesülni, Picard a bolygó körül nyer időt a felszín megsemmisítésére készülő romulán flottával szemben. Aktuális adásunkban a Star Trek: Picard évadzáróját, az ’Et in Arcadia Ego, Part 2’ című epizódot beszéljük át.

Rövid hírszekció:

A kibeszélő tartalmából:

  • Mi történik a felszabadított borg dolgozókkal, valamint a szintetikusok közösségével? Hogyan illeszkednek be a galaxis társadalmaiba?
  • Karakterpillanatok és családi emlékek pár másodpercben: Narek a fekete bárány, aki a mesterséges létformákkal szemben a precíz megfigyelést, valamint az érzelmes megközelítést preferálja a nyílt gyűlölet helyett.
  • A mindent megjavító csodaeszköz, ami a képzelet erejét használja: vajon miért fordultak az írók egy ennyire elrugaszkodott megoldáshoz?
  • Félig elvart szálak, siettetett szituációk, összecsapott antagonista: egy ilyen történet elmeséléséhez kevés a tíz epizód? Láthatjuk még Oh parancsnokot egy komolyabb szerepben?
  • Riker ismételt megjelenése egy erőltetett fanservice? Vizuálisan még mindig Discovery hangulat uralkodik a Csillagflotta hajóin.

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Endrődi Mike Attila

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr4315568774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása