Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 13

2018. január 15. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep13.jpg

Törtetők és mészárosok adás

Jonathan Frakes hibátlan rendezéssel tér vissza a Star Trek világába, ennek eredményét, a 'Despite Yourself' című Discovery epizódot öröm volt górcső alá venni. Nemcsak az aktuális történetről, hanem a sorozat mai világunkban betöltött szerepéről, illetve hátteréről is sokat értekezünk.

A tartalomból:

  • Frakes elvarrt szálakat ígért, és ezt meg is kaptuk, ez viszont nem szab gátat az újabb elméletek keletkezése előtt: Lorcáról sohasem tudhatjuk, hogy mi jár a fejében, Stamets micélium-mámoros elszólásaira pedig továbbra is érdemes odafigyelni.
  • Tilly elérte azt a pozíciót, amire mindig is vágyott, csak nem éppen úgy, ahogyan elképzelte: ő és Burnham szinte hibátlanul adaptálódik a váratlan körülményekhez.
  • A sorozat váratlan fordulatai csak a magas ingerküszöbű, sokkoló élményekre vágyó nézői igények miatt kerülnek be a történetbe? Vajon jól áll a Star Treknek, ha a Trónok Harcára szeretne hasonlítani? A Discovery útkeresése továbbra is foglalkoztat minket.
  • Annak idején imádtuk a Sarekvízió szót, (még egy adást is elneveztünk róla), Attila pedig elérkezettnek látta az időt, hogy a beszélgetésünk közben keresse fel Ted Sullivant, és ossza meg vele a katra-telefon fogalmát. Sullivannek tetszik az ötlet.

Szerintetek ki lesz a Terrán Birodalom császára, akinek az uralmát a helyi Lorca próbálta megtörni? Várjuk a tippeket!

itunes.jpg letoltes.jpg youtube.jpg

moderátor: Csaba
közreműködik: Attila és Dave

utómunka: Dave

STAR TREK and STAR TREK: DISCOVERY related marks are trademarks of CBS Studios Inc.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr3513578301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása