Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 14

2018. január 22. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep14.jpg

Farkasbőrben adás

Orbitális pályáról bombázza le a nézőit a Discovery aktuális fejezete, a The Wolf Inside: T.J. Scott egy lassabb tempóban kibontakozó epizódot hozott, ennek köszönhetően pedig korábban sosem látott nézőpontokból tekinthetünk be a tüköruniverzum részleteibe.

A tartalomból:

  • A császár ellen elkövetett rosszindulatú gondolatok folyamatos megtorlása, valamint az állandó megfigyelés és folyamatos helytállás terhe nehezedik Burnham-re: vajon meg tudja őrizni a Csillagflotta alapelveibe vetett hitét egy ilyen idegőrlő környezetben?
  • Tilly szerint Stamets állapota további spórakezelést igényel, a micéliumhálózatban pedig egy különös találkozás szemtanúi lehetünk: lehetséges, hogy mások is befolyásolják a történéseket a háttérben?
  • Az ellenállást összekovácsoló erő Burnham szerint a saját dimenziójukban is fontos tényező lehet: háttérbe tudja-e szorítani egy klingon a saját ideológiáját, ha éppen nincsen sarokba szorítva?
  • Jason Isaacs az arckifejezéseivel viszi a show-t: amikor már azt hittük, hogy mindent láttunk, Lorca tekintete újabb konteókra sarkall.
itunes.jpg letoltes.jpg youtube.jpg

moderátor: Csaba
közreműködik: Attila és Dave

utómunka: Dave

STAR TREK and STAR TREK: DISCOVERY related marks are trademarks of CBS Studios Inc.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr1313594285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása