Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 15

2018. január 29. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep15.png

Nagyratörő palotaszemle adás

Spóra-látomásokkal, eltúlzott palotahajóval és klingonűzéssel ostromolja tudatunkat a Discovery Vaultung Ambition című epizódja, miközben nem győzzük kapkodni a fejünket a szokatlan brutalitás és a vegyes benyomásokat keltő vizuális megjelenés okán.

A tartalomból:

  • Az eddig bekövetkezett események végkifejlete kizárólag Lorca mesterien végigvitt tervének az eredménye lenne? Kiszámítható és megrendezhető-e a legapróbb részletekig a történések alakulása?
  • L’Rell hosszú győzködés hatására kezelésbe veszi az őrület határára sodródó Tylert: Voq-nak végleg mennie kell? Mi lesz a sorsa Tylernek a folytatásban?
  • Stamets valami nagyon fontos impulzust kap a spórakezelés közben vízionált Culber dokitól, aminek hatására képes felülkerekedni a kómán, és tükör Stamets is felébred: az összeesküvésekre vevő énünk újabb testcserét helyez kilátásba.
  • Érdemes-e apró részletekre szedni a Discoveryt, és minden mozzanatot logikusan elemezni, vagy egyszerűen csak élvezzük a műsort?
  • Vajon Maddox hibájának palotaforradalom lesz a vége?
itunes.jpg letoltes.jpg youtube.jpg

moderátor: Csaba
közreműködik: Attila és Dave

utómunka: Dave

STAR TREK and STAR TREK: DISCOVERY related marks are trademarks of CBS Studios Inc.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr1713612811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása