Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Hírpulzus Podcast 6

2018. október 29. - impulzuspodcast

hirpulzus_ep6.jpg

Az utolsó ember és a Star Trek svungi -

Előzetes érkezett a Star Trek: Discovery minisorozatának Calypso című részéhez, de ami talán még a harmincharmadik században játszódó Short Treks epizódnál is fontosabb, bejelentettek egy vidám hangulatú Star Trek rajzfilmsorozatot is! Különkiadásunkban pedig eláruljuk két olyan színművész vendég nevét, aki ott lesz november 11-én a Hatos Ékzár Kódolva nevű egész napos, ingyenes sci-fi nap Médiazabálók kerekasztal programján!

A tartalomból:

  • A Calypso című rész sokkal jobban eltávolodik a Discovery megszokott mindennapjaitól, hiszen egy teljesen új karaktert ismerhetünk meg, ráadásul a harmincharmadik században. Az elhagyatott Discovery fedélzetén ébredő Craft számára egy mesterséges intelligencia hangja jelenti az egyetlen társaságot.
  • Véget ér a hetvenes évek óta tartó hosszú várakozás, mivel újra hivatalos Star Trek rajzfilm készül. Ezzel a lépéssel ráadásul a franchise olyan területre teszi be a lábát, ahol korábban még nem próbált szerencsét: a fél órás epizódok igazi komédiát ígérnek.
  • Elárulunk a meghívott színművész vendégek közül két nevet, akik részt vesznek a Hatos Ékzár Kódolva nevű rendezvény Médiazabálók kerekasztal-beszélgetésén.

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Horváth Ádám Tamás

közreműködött
Farkas Csaba, Faragó Dave és Menyhárt Attila,

utómunka
Horváth Ádám Tamás

adáshang
Tóth Dorottya (és Láng Balázs)

podcast@emtv.hu

produkciós vezető
Farkas Csaba

az Űrszekerek megbízásából készítette az Impulzus Produkció
© 2018 emtv/mdm

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr8714330367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása