Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Star Trek: Picard - virtuális séta a díszletekben

2023. június 20. - fcsaba 1701

pic_sickbay.png

A Picardról szóló sorozat tavasszal véget ért, a díszletek viszont - ha “csak” virtuális formában is - szerencsére az utókor számára is fennmaradtak. A befejező évad több hajót is felvonultatott, melyek számos drámai és emlékezetes pillanatnak adtak otthont, most pedig arra is lehetőség nyílik, hogy ti magatok is körbenézzetek a forgatási helyszíneken. Ha érdekelnek a Titan, az Eleos, a Shrike, vagy épp az Enterprise-D különböző helyiségei,  a betekintés lehetősége máris nyitva áll.

Az alábbiakban nyolc virtuális helyszínt látogathattok meg, a felvételeket maga Liz Kloczkowski, a sorozat művészeti vezetője hozta tető alá, a rögzítéshez pedig Matterport Pro2 kamerákat használt. A hajókon a böngészőtök segítségével navigálhattok, de az élmény VR eszközzel is kompatibilis, így ha rendelkeztek ilyen hardverrel, talán megér egy próbát a dolog (a jobb alsó sarokban található a "View in VR" opció).

Amennyibben még több betekintést szeretnétek, Dave Blass, a Star Trek: Picard díszlettervezője egy részletes, 110 oldalas dokumentumot is megosztott, melyben díszletek, kellékek és művészeti elképzelések egyaránt helyet kaptak.

TrekCore
fotó: Liz Kloczkowski | Matterport

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr8418150018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása