Impulzus Podcast 47

ep47.jpg

Ügyvédi légkör adás -

Finney parancsnokhelyettes kabinja egy ionvihar miatt kényszerkilövéssel hagyja el a hajót, de az Enterprise számítógépes naplója szerint Kirk a vészhelyzet elrendelése nélkül hajtotta végre az eltávolítási műveletet. A kapitány számára forró lesz a helyzet, mikor a hadbíróságon a vád képviselete Finney és Kirk megromlott baráti viszonyára építi az érvelését, az elszánt ügyvéd ráadásul a kapitány egykori szerelme. Az Impulzus aktuális témája a ’Hadbíróság előtt’.

donate_680x50.jpg

Hírszekció:

  • A háromrészes Khan minisorozat eltűnt a CBS süllyesztőjében: Nicholas Meyer, a forgatókönyvek kidolgozója nem tudja, hogy a stúdiónak mik a tervei.
  • A Roddenberry Entertainment is beszáll a holofedélzetek létrehozásába: vajon mi lenne az első program, amit betöltenénk?
  • Az emTV.hu tizedik születésnapja alkalmából óriási sci-fi party készül a Vault 51-ben, az eddig tudható részletekről Ádám számol be.

A tartalomból:

  • A ’Court Martial’ egy összecsapott tárgyalótermi dráma, vagy a Star Trek szellemiségét hordozó, karakterépítésre fókuszáló sztori? Az Impulzus csapatát drasztikusan megosztják az epizódban történő események.
  • Hogyan jön át a filozófia a magasröptű gondolatoktól rettegő stúdiókon? A pénzhajhászás és a mondanivaló küzdelmes egyensúlyát elemezzük.
  • Ember és gép: a technológiával körülvett ember egy kifogástalan szakmai előmenetel esetén is a rövidebbet húzhatja?

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Horváth Ádám Tamás

adáshang
Tóth Dorottya (és Láng Balázs)

podcast@emtv.hu

produkciós vezető
Farkas Csaba

az Űrszekerek megbízásából készítette az Impulzus Produkció
© 2018 emtv/mdm

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr7014392024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impulzus Podcast

Az Űrszekerek szerkesztőinek Star Trek tematikus podcastje