Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 58

2019. február 10. - impulzuspodcast

ep58.jpg

Sarul vagyok adás – Magdival -

A kommunikációs rendszer és az univerzális fordító is összezavarodik, amikor a Spock nyomában haladó Discoverynek egy hatalmas űrbeli jelenség állja az útját: a hajó megbénulása mellett Saru is lebetegedik, a kelpiai ráadásul végzetes diagnózist állít fel magáról a tünetek alapján. Tilly, Stamets és Reno a gépházban ragadnak, ahol a spórahálózatból származó entitás is elszabadul. Heti elemzésünk tárgya az ’An Obol for Charon’ című epizód.

Rövid hírszekció:

A kibeszélő tartalmából:

  • Egyenruha-krízis: egy flottában két fajta öltözék? A Deep Space Nine és a Voyager idején fennálló kettősséget is felidézzük.
  • Kelpiai öntudatra ébredés: szabad-e beavatkozni a mesterségesen elnyomott populáció életébe? Érvényes az elsődleges irányelv?
  • A szimbióta lény fenyegetése lesz a végső indok a spórahajtómű leszerelésére? Újabb üzenet a környezetünk szétrombolásáról?
  • Folyamatos történetmesélés, vagy epizodikus tartalom kell nekünk laza átívelő szálakkal? A Discovery még mindig az egyensúlyt keresi.

A műsor elején elején elhangzó "Star Trek musicalt" előadják a Star Trek: Discovery szereplői: Anthony Rapp, Sonequa Martin-Green, Doug Jones és Mary Wiseman. © Carpool Karaoke (Apple TV)

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila, Faragó Dave és Kasza Magdi
(valamint Horváth Ádám Tamás)

adáshang
Tóth Dorottya (Láng Balázs és Baráth Áron)

podcast@emtv.hu

produkciós vezető
Farkas Csaba

az Űrszekerek megbízásából készítette az Impulzus Produkció
© 2019 emtv/mdm

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr6014617106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása