Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 63

2019. március 17. - impulzuspodcast

ep63.jpg

Feljavított adás //

Külső tárhelyre menti a személyes emlékeit Airiam, hogy aztán a Discovery adatbázisából titokban hatalmas mennyiségű adatot töltsön a helyére, majd az információkkal a birtokában maga is csatlakozzon a 31-es szekció főhadiszállására tartó átszállókhoz. Burnham megpróbálja visszatéríteni Spock gondolkodását a logika útjára, a Vörös Angyal által megérintett vulkáni azonban továbbra is makacsul ragaszkodik az érzelmes és szokatlanul kicsapongó megnyilvánulásaihoz. A ’Project Daedalus’ című Discovery epizódról beszélgetünk.

Rövid hírszekció:

A kibeszélő tartalmából:

  • Félbehagyott sakkjátszma: hogyan fog visszatérni Spock a logikához és a fegyelmezett vulkáni magatartáshoz?
  • A különleges vulkáni: miért lett Spock a Vörös Angyal kiszemeltje? Ha Spock ismeri őt, akkor miért nem lepleződött le az elmeölelésnél?
  • Miért egy lepukkant űrállomás a 31-es szekció főhadiszállása? Hogyan számolt le a mesterséges intelligencia a szekciót irányító admirálisokkal?
  • A gépek öntudatra ébredése: a mesterséges intelligenciák fejlődésénél az emberi tényező kiiktatása mindig szükségszerű?
  • Bujkálás és zendülés a jó célért: Cornwell admirális végre a jó oldalhoz csatlakozik? Miért maradt távol Pike a klingon háborútól?

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Faragó Dave

adáshang
Tóth Dorottya (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Az emTV.hu megbízásából az Űrszekerek megrendelésére készítette az Impulzus Produkció.
© 2019 emtv/mdm

impulzus.emtv.hu
fb.com/impulzus.emtv.hu
podcast@emtv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr8714695550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása