Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 106

2020. január 26. - impulzuspodcast

106.png

Picard és az elveszett neuron - Magdival //

Ismeretlen támadók törnek rá Bostonban egy Dahj nevű fiatal lányra, aki egy váratlan pillanatban mégis semlegesíti az életére törő behatolókat – az incidens a hatékony önvédelem ellenére azonban így is a barátja életébe kerül. A különleges harctudás felbukkanása még Dahj számára is rejtély, az üldözött lányt ráadásul az egykori admirálishoz, a nyugdíjas éveit töltő Jean-Luc Picardhoz vezetik a megérzései. Aktuális adásunkban a Star Trek: Picard ’Remembrance’ című epizódjáról beszélgetünk.

A kibeszélő tartalmából:

  • Érző és teljesen emberi androidok, akik nincsnek tisztában a saját szintetikus létükkel: az eredeti sorozatban és Az új nemzedékben látható előzményeket is figyelembe véve hogyan értelmezhető az epizódban felbukkanó dilemma?
  • Az elmúlt évtizedek meghatározó eseményeit, valamint Picard személyiségét és álláspontját egy interjú mutatja be a nézők számára: a felfedezhető aktualitásokin keresztül közelebb kerülünk a saját világunkhoz, mint Az új nemzedékben tapasztalt utópiához?
  • Easter eggek Bostonban, régi emlékek Az új nemzedékből: hogyan épül fel a sorozat a korábbi eseményekre és kitüntetett pillanatokra támaszkodva?
  • The Ready Room Wil Wheatonnel: ilyen after showra számítottunk? Hogyan sikerült a betekintés a főcím komponálásába, valamint a beszélgetés a készítőkkel?
  • Természetesen a Star Trek: Picard által prezentált vizuális és zenei élményekről is beszélgetünk, valamint a főszereplő intakt megőrzéséről, és az őt kiegészítő színészek fontos szerepéről.

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila, Faragó Dave és Magdi

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr4815427220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása