Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 108

2020. február 09. - impulzuspodcast

108.png

Gonosz napszemüveg és romulán kamubejárat //

Forró lesz a talaj a Földön, amikor Dr. Jurati és Picard a Csillagflotta és a romulánok váratlan látogatásai miatt egyre szorongatóbb helyzetekbe kerülnek: míg Picard a régi sérelmeken és elvarratlan szálakon keresztülverekedve próbál hajót szerezni magának egykori kolléganőjétől, Soji a borg által asszimilált utolsó romulánok egyikét interjúzza, aki a pixmik lapjaiból megdöbbentő fejlemények kiolvasására képes. Aktuális adásunkban a Star Trek: Picard ’The End is the Beginning’ című epizódjáról beszélgetünk.

Rövid hírszekció:

  • Február 5-én elhunyt Kevin Conway, akit a Star Trek nézői Kahless szerepében láthattak Az új nemzedék 'Törvényes örökös' (Rightful Heir, TNG 6x23) című epizódjában.
  • Hallgatható a Star Trek: Picard zenéje, legalábbis az első fejezet: de mit is jelent pontosan az első fejezet a sorozatban?

A kibeszélő tartalmából:

  • Michelle Hurd és Patrick Stewart több idősíkon mutatja be Raffi és az egykori admirális kapcsolatát: keserűség, függőség és feltépett sebek a Vasquez Sziklák tövében.
  • Láttattok már napszemüveges vulkánit? Mi volt a készítők szándéka a szokatlan megjelenésű flottatiszt bemutatásával? Átgondolt dramaturgiai elem, vagy egyből a mémgyűjtő oldalak címlapjaira vágytak az alkotók?
  • Kiábrándult flottatisztek, üldözött tudósok: milyen szerepet kap a Föderáció és a Csillagflotta a jövőben? Az új legénység úticélja a Freecloud, de vajon mit talál majd ott Picard?
  • Ramdha és a pixmik lapok: mi lehet a kapcsolat az asszimilált romulánok és a pusztítónak hívott szintetikus lány között?

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Faragó Dave

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr315466192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása