Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 109

2020. február 16. - impulzuspodcast

109.png

Ígéretek börtöne //

Nem fogadja tárt karokkal Picard visszatérését a tizennégy éve magára hagyott Vashti kolónia, ahol a romulán kimenekítés megszakadása óta zárkózott és ellenséges légkör vette hatalmába a helyiek életét. Picard egy régen látott ifjú kardforgatóval szeretné erősíteni saját küldetését, aki egy női harcosokból álló rend egyetlen férfi árvájaként teljesíti a hosszú kiképzését. Az egykori admirális utolsó távozása azonban a fiú lelkében is épp olyan mély nyomott hagyott, mint a sértett romulán nép kiengesztelhetetlen tagjaiban. Aktuális adásunk témája az ’Absolute Candor’ című epizód.

Rövid hírszekció:

A kibeszélő tartalmából:

  • Visszatérés a Vashti kolóniára: újabb faképnél hagyott szereplők, akik Picard távozása után mély sérelmeket hordoznak.
  • Sorra vesszük a rajongók által leginkább kifogásolt motívumokat: sokszínű romulánok, dohányzás és alkoholfogyasztás a huszonnegyedik században.
  • Rios és a La Sirena hologramjai: Santiago Cabrera szerepei, valamint új interakciók Dr. Jurati és Rios között.
  • Narek továbbra is sajátos módszereivel próbál információkat szerezni Sojiról, miközben a romulán háttérszereplők egyre ingerültebbé válnak: vajon hogyan hordozhatja az android a világ végét?

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Faragó Dave

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr2715476578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása