Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 113

2020. március 15. - impulzuspodcast

113.png

Rejtélyes napköltöztetők - Atterrel és Ádámmal //

Egy tragikus esemény részleteit eleveníti fel a La Sirena fedélzetére érkező Soji, Rios ezért a saját kabinjában próbálja feldolgozni a kapitánya elvesztésének szomorú emlékét. Raffi kezdetben a fedélzeten üzemelő segédhologramok adatbázisából próbálja összerakni a képet, de mivel Rios gondosan eltüntette a sötét múlt kulcsfontosságú darabkáit, a személyes kapcsolatfelvétel és a nyomasztó démonok közvetlen kibeszélése teljes mértékben elkerülhetetlenné válik. Aktuális adásunkban a Star Trek: Picard ’Broken Pieces’ című epizódjáról beszélgetünk.

Rövid hírszekció:

  • Friss fejlemények a járványhelyzet miatt törölt rendezvényünkről, és a tervezett műsorfolyamról - Ádámmal.
  • Megint felütötte a fejét a pletyka, hogy az egyik készülő Star Trek sorozat középpontjában a Pike kapitány vezette Enterprise lenne (természetesen Anson Mount, Ethan Peck és Rebecca Romijn főszereplésével). Erre vonatkozó hivatalos bejelentés azonban nem érkezett.
  • Webcast előzi meg a Kozmosz: Lehetséges világok című sorozatot - a Parallaxis stábja a NAtGeo jóvoltából már a hivatalos premier előtt megtekinthette a produkció harmadik évadát, Miklós és Csaba pedig a 19-én megjelenő adásban mesélnek az élményeikről.

A kibeszélő tartalmából:

  • Őrjítő vízió a múltból, és beavatás a világvége érzésbe: furcsa vizuális élmény, melynek igazságtartalmáról nem vagyunk meggyőződve. Dr. Jurati hogyan tudta megőrizni a józanságát, szemben a képzett Zhat Vash jelöltekkel?
  • Mi lesz Dr. Jurati és Narek sorsa az évad végén? A vezeklés és feloldozás útján indulnak el, vagy a biztos kiírás felé haladnak?
  • Újabb réteg a borg bemutatásában: mi történik, ha a Hetes által összekapcsolt dolgozók esetleg nem szeretnének kiszabadulni a kollektivizmus rabságából?
  • Sokszor hiányzik a kapitány befolyása és döntő szava, amikor Picard jóhiszeműsége a legénység ellenérzéseivel találkozik. Hogyan irányítható a csapat parancsnoki lánc nélkül?
  • Sötét intézkedések és félelem szülte parancsok a Csillagflottában: újabb réteg, ami a Roddenberry féle alapkoncepcióban elképzelhetetlen lett volna.

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila, Faragó Dave, Endrődi Mike Attila és Horváth Ádám Tamás

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr7815520950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása