Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 144

2020. november 01. - impulzuspodcast

144.png

A Föderáció nyomában //

Miután Burnham rátalál a Discovery legénységére, a hajó a spórahajtómű segítségével a Föld felé veszi az irányt, ahonnan egy 12 éve küldött rejtélyes üzenet a Föderációhoz történő csatlakozásra buzdít. A helyszínre érkezéskor sajnos hamar kiderül, hogy a bíztató meghívás ellenére a Föld nem várja tárt karokkal a vendégeket, a Föderációnak és a Csillagflottának pedig régóta nyoma sincs az anyabolygón. Míg Burnham a parancsnoki láncba történő beilleszkedéssel küszködik, Stamets egy gyanúsan érdeklődő egyénnel ismerkedik meg a gépházban, Saru pedig a régóta megérdemelt parancsnokságát gyakorolja egy gyorsan kialakult konfliktusban. Aktuális adásunk témája a Star Trek: Discovery ’People Of Earth’ című epizódja.

0:00:57 | Rövid hírszekció:

0:17:03 | A kibeszélő tartalmából:

  • Újraegyesülés a legénységgel, valamint Burnham egy éve a képernyőn kívül: megfelelő alátámasztást kapunk a főszereplő megváltozására?
  • Booker és az egyenruha, valamint Georgiou érdeklődő kérdései: mi lesz a szerepe a férfinak (és macskájának) ebben a kvadránsban?
  • A 32. századi Föld, valamint a konfliktus a Titánnal: tipikus Star Trek megoldást látunk a szembenálló felek tárgyalásában, de vajon elegendő betekintést kapunk az anyabolygóból?
  • Megérkezett Adira, aki csatlakozik a legénységhez: mi lesz a pozíciója a hajón, és hogyan sikerül majd hozzáférni a korábbi gazdatest emlékeihez?

1:03:38 | Összefoglalás, értékelés

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Faragó Dave

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr1016268306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása