Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 19

2018. február 26. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep19.jpg

Discovery évadértékelő Ádámmal

A teljes Űrszekerek csapat beszéli át a Star Trek: Discovery első évadával kapcsolatos benyomásait. Az átívelő történet értékelése mellett a karakterekkel és színészekkel, a mondanivalóval, valamint a kedvenc pillanatokkal is foglalkoztunk.

Hírszekció:

A tartalomból:

  • A kézbentarthatatlanul sok történetszál mellett a Discoverynek a modern sorozatok által lefektetett stílus és a Star Trek életérzés között is egyensúlyoznia kell: Trónok Harca a Discovery, vagy nem?
  • A klingonok új megjelenése sok rajongóra menthetetlenül kizökkentő hatást gyakorol, mindazonáltal inkább a háború, és a klingon nézőpont bemutatásával vannak nagyobb problémáink.
  • A sorozatot meghatározó karakterektörténetek végigtekintése: Lorca, Burnham, Tyler, Stamets, Saru, Tilly és L’Rell. Ígéretes visszatérők: Sarek, Cornwell, Mudd, Georgiou és Culber.
  • Bőven akadtak kedvenc epizódok és emlékezetes pillanatok, de mondanivalóban sem szűkölködik az Discovery első évada.

facebook.jpg

itunes.jpg

letoltes.jpg

youtube.jpg

podcasterek
Csaba, Attila és Dave

közreműködik
Ádám

utómunka
Csaba és Dave

podcast@emtv.hu

STAR TREK and STAR TREK: DISCOVERY related marks are trademarks of CBS Studios Inc.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr7013698506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása