Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 22

2018. március 18. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep22.jpg

Nem kell nekünk béke adás Megannal

Díszvacsorán küzdenek egymással a békéért az elkeseredett klingon és föderációs képviselők, a háttérben viszont a háború és a semleges zóna fenntartásáért munkálkodó szövetség nehezíti meg az amúgy sem könnyű diplomáciai kihívást. Az aktuális elemzés témája A nem ismert tartomány.

Hírszekció:

A kibeszélő tartalmából:

  • Aktuális eseményekre történő utalások A nem ismert tartomány megjelenésének korszakából: Csernobil, Szovjetunió, hidegháború.
  • „Mindenki ember”: Kirk mondata többet jelent egy Spock számára sértő megjegyzésnél, a Star Trek világában ugyanis majdnem minden faj feltűnően emberi tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Betekintés a készítés hátterébe: a színészek ellenérzéssel fogadták a kék színű ételeket, Kim Cattrall rendületlenül kitartott a készítők által nem támogatott hajráf mellett, valamint szappanforgácsból és krumplisziromból készült a műhó.
  • Újrahasznosított elemek és szobák: az Enterprise helyiségei meglehetősen hasonlítanak a Picard idejében megszokott kialakításokhoz.
  • Következetlenségek és apró hibák a magyar szinkronban és az eredeti verzióban.

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Faragó Dave és Menyhárt Attila, valamint Kusztor Margit

adáshang
Láng Balázs

podcast@emtv.hu

produkciós vezető
Farkas Csaba

az Űrszekerek megbízásából készítette az Impulzus Produkció
© 2018 emtv/mdm

STAR TREK related marks are trademarks of CBS Studios Inc.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr9713751096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása