Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 24

2018. április 09. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep24.jpg

Orville évadértékelő Ádámmal

Hűtlen exfeleségének társaságában kényszerül irányítani a USS Orville-t a válás okozta sérelmeit épphogy kiheverő Mercer kapitány: magánéletének szörnyű fejleményei könnyed komédiát ígérnek a nézőnek, miközben a Star Trek kaliberű mondanivalóról, és a kilencvenes évek szívünkhöz nőtt stílusjegyeiről sem kell lemondanunk.

Hírszekció:

A kibeszélő tartalmából (35:50):

  • Amikor az Orville a téma, valószínűleg a Star Trek is mindig előkerül: az összehasonlítás sokszor óhatatlan, a magunk részéről pedig már teljes mértékben Trek sorozatként tekintünk MacFarlane alkotására.
  • A kedvenc epizódok között a súlyosabb témák és a karakterekre összpontosító történetek is helyet kapnak: nemváltás, szavazáson alapuló jogrendszer és igazságszolgáltatás, és persze Darulio többször "felrobbanó" feje is kitűnő élményként maradt meg bennünk.
  • Valaki váratlan felvihogással, valaki pedig visszafogott nevetéssel, vagy éppen konstans mosolygással szemléli a poénokat: a komédia a jó ízlés határait ritkábban ostromolja, MacFarlane tőle szokatlan módon ízléses megközelítésben ad teret a humornak.
  • Izgalmas cameók és vendégszerepek: Liam Neeson, Charlize Theron, Robert Picardo, és Rob Lowe is tiszteletét teszi az első évadban.
  • A szórakoztató sorozatot a magyar szinkron koronázza meg: sorra vesszük a karaktereket megszólaltató színészeket, kedvenc szinkronhangjainkat.

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Faragó Dave és Menyhárt Attila, valamint Horváth Ádám Tamás

adáshang
Láng Balázs (és Tóth Dorottya)

podcast@emtv.hu

produkciós vezető
Farkas Csaba

az Űrszekerek megbízásából készítette az Impulzus Produkció
© 2018 emtv/mdm

The Orville related marks are trademarks of FOX.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr4113819724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása