Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 36

2018. július 23. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep36.jpg

Discovery hírözön és Megan utazásai adás -

Próbálunk lépést tartani a San Diego-ból érkező hírekkel, Megant pedig a külföldi utazásairól kérdezzük: a Chakotay nyomában járó európai rajongók kétszer is Robert Beltran nélkül maradtak Hollandiában, további Voyager színészekből viszont Megan sem szenvedett hiányt, hiszen Robert Duncan McNeill, Kate Mulgrew, Ethan Phillips és Robert Picardo közelében lehetett.

Hírszekció:

  • Július 17-én ünnepelte születésnapját J. Michael Straczynski, a Babylon 5 megalkotója, július 19-én pedig Benedict Cumberbatch, aki a Star Trek: Sötétségben című moziban vállalta be a főgonosz szerepét. Hosszú és eredményes életet kívánunk az uraknak!
  • Megérkezett a Discovery második évadának előzetese a San Diego-i Comic Conról, emellett pedig egy négy részes minisorozatot is bejelentettek az őszi szezonra. Pike egy ismeretlen jelenség miatt átveszi a Discovery-t, de vajon hol van Spock?
  • Ádám bejelentkezik, hogy minden szükséges információt megosszon a szombaton esedékes Csillagromboló Party-ról, de a soron következő rendezvényeinkről is lerántja a leplet. Exkluzív bejelentések az Impulzusban.

A kibeszélő tartalmából:

  • A meghívott színészek néha váratlanul mondják le az előre beharangozott megjelenésüket, ez pedig óriási csalódás lehet a messziről érkező rajongóknak. Robert Beltran (Chakotay, VOY) kétszer is megtette.
  • Elsöprő merchandising, hatalmas színészek, és felejthetetlen hangulat: részletes beszámoló a conokon tapasztalható felülmúlhatatlan érzésről.
  • A színészekkel történő kapcsolatfelvétel sokszor közelebb hozza a Star Trek világát, élőbbé teszi a kedvenc karaktereinket.

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Faragó Dave, Menyhárt Attila, és Kusztor Margit
(valamint Horváth Ádám Tamás)

adáshang
Tóth Dorottya (és Láng Balázs)

podcast@emtv.hu

produkciós vezető
Farkas Csaba

az Űrszekerek megbízásából készítette az Impulzus Produkció
© 2018 emtv/mdm

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr6414130671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása