Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Hírpulzus Podcast 2

2018. szeptember 23. - impulzuspodcast

hirpulzus_ep2.jpg

Itt lakik Mr. Spock adás -

A CBS szerint elérkezett az idő a Short Treks premierekhez, október negyedikétől havonta érkeznek a Discovery miniepizódok. Emellett Patrick Stewart sem tétlenkedik, hiszen Picard kapitányon kívül is jutnak neki szerepek a közeljövőben, a csillagászok pedig rábukkantak Mr. Spock otthonára.

A tartalomból:

  • Nyáron a Discovery előzetese mellett egy tízperces etapokból álló miniszériát is bejelentettek, nem rég pedig kiderült, mikor érkeznek az úgynevezett Short Trek epizódok.
  • Patrick Stewart fogja alakítani Bosley-t az új Charlie angyalai filmben, miközben Zachary Quinto az AMC NOS4A2 című vámpíros sorozatához szerződött, John Cho pedig Taiwanon forgat a Netflixnek.
  • A csillagászok szerint a HD 26965 nevű csillag lakható övezetében elhelyezkedő, frissen megpillantott földszerű planéta megegyezik a Vulkán bolygó Star Trekben megismert elhelyezkedésével.
  • Szeptember 30-án, vasárnap tartjuk őszi, immár harmadik közösségtalálkozónkat Budapesten, ahol a Star Trek sorozatok magyar hangjai mellett más érdekes vendégekkel és programokkal is készülünk.
  • Elhunyt Bene Kornélia, újságíró, a Klasszik Rádió 92.1 munkatársa, aki úgy gondolta, hogy az általunk szervezett programok, közösségtalálkozók a kultúra fontos része, ezért nem csak rendszeresen látogatta rendezvényeinket, hanem az események előtt interjút is készített velünk, ezzel is népszerűsítve tevékenységünket. Rá emlékezünk.

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Faragó Dave, Menyhárt Attila és Horváth Ádám Tamás

adáshang
Tóth Dorottya (és Láng Balázs)

podcast@emtv.hu

produkciós vezető
Farkas Csaba

az Űrszekerek megbízásából készítette az Impulzus Produkció
© 2018 emtv/mdm

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr1914255497
süti beállítások módosítása