Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 101

2019. december 22. - impulzuspodcast

101.png

Színész vagyok, nem űrhajós - Magdival és Gergővel //

Másnaposan viszi el a Galaxy Quest tévésorozat sztárját a rajongóknak tűnő alakulat, akik a produkcióban szereplő Protector űrhajót is hajszálpontosan reprodukálták. A parancsnokot egykoron alakító Nesmith, valamint a fedélzeten szintén felbukkanó színésztársai hamarosan rádöbbennek, hogy a furcsa alakok egy valódi csillagközi küldetéssel bízzák meg őket, melynek keretében egy űrbéli főgonosszal kell szembenézniük. Aktuális adásunkban a ’Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés’ című filmről beszélgetünk, mely idén ünnepli huszadik évfordulóját.

A kibeszélő tartalmából:

  • Karakterek, akik a Star Trek színészeit idézik fel: Alan Rickman kapcsán Leonard Nimoyról és Patrick Stewartról, Sigourney Weaver kapcsán pedig Nichelle Nicholsról beszélgetünk. A népszerű szerepek mellett az esetenként előforduló alkoholizmus és lecsúszás témáját is érintjük.
  • A film kitűnően bemutatja a különböző színészi és rajongói attitűdöket, valamint a hatalmas közösségtalálkozók világát. Vajon mi az egészséges határa a rajongásnak, valamint egy népszerű karakter megformálásának és utóéletének?
  • A különböző fajok a galaxisban általában egy-egy emberi alaptulajdonságot domborítanak ki és jelenítenek meg: a filmben szereplő idegen lények motivációit és a Star Trekben látható megfelelőiket is sorra vesszük.
  • Korábban egy második mozi, valamint egy sorozat ötlete is felmerült a hírek között: vajon készül-e folytatás a filmhez, és hogyan viszonyulnánk egy ebben az univerzumban játszódó produkcióhoz?

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Magdi és Kő Gergő

adáshang
Baráth Áron (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2019 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr7315360146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása