Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 110

2020. február 23. - impulzuspodcast

110.png

Szemfedős szemfényvesztés //

Míg Picard Dr. Maddox miatt látogatja meg a Freecloudot, Raffit a függősége miatt elveszített családja, Hetest pedig a csillapíthatatlan bosszúvágy vezeti a kétes üzletek és alvilági szereplők díszes paradicsomába. Ahhoz, hogy mindenki elérje a célját, a legénység egy trükkös elvegyülés tervét dolgozza ki, melynek a jól szervezett álcák és fedőszemélyiségek, valamint egy hibátlan színjáték végrehajtása képezik az alapját. Aktuális adásunkban a ’Stardust City Rag’ című epizódról beszélünk.

Rövid hírszekció:

  • Közeledik A Kapcsolatfelvétel Napja, ahol Dave, Magdi Brandon Hackett a transzhumanizmusról és a Star Trekről fognak beszélgetni.
  • Befejeződött a Discovery harmadik évadának forgatása, vagy mégsem? Promóciós képek tűntek fel az interneten, amik aztán gyorsan el is tűntek.

A kibeszélő tartalmából:

  • Hétkilenced és a Fenris Rangerek: nem teljesen ilyen visszatérésre számítottunk, ezzel párhuzamosan Picard is teljesen kiesett a karakteréből. Kirsten Beyer nem érzett rá a sorozat tempójára?
  • Ichebet és Maddoxot új színészek keltik életre: Icheb esetén nem keresték fel Manu Intiraymit, aki már a Renegadesben is szívesen visszatért a karakterhez. Brian Brophynak már 2014-ben véget ért az IMDB listája, valószínűleg már nem kapható film- és sorozatszerepekre.
  • Manu Intiraymi egyébként twitteren számolt be pont az epizód premierje előtt pár nappal, február 17-én, hogy kereken 20 évvel ezelőtt találkoztunk először Ichebbel, (VOY 6x16 "Collective").
  • Mi lehet Dr. Jurati valódi szándéka? Beépített ember, vagy csupán külső fenyegetés, esetleg megtévesztés hatására cselekszik?

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila és Faragó Dave

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr5815487616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása