Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 114

2020. március 22. - impulzuspodcast

114.png

Pozitronikus koalíció - Atterrel  //

Gigantikus orchideák rántják a Coppelius felszínére a helyszínre érkező La Sirenát, a váratlan esemény pedig a Hetes vezette borg kockát, valamint a Soji nyomában lévő Nareket sem kíméli: míg Elnor és Hetes továbbra is a felszabadított dolgozókkal marad, Picard és legénysége a szintetikusok városát keresi fel, ahol a Dr. Jurati által közvetített világvége-üzenet egy új és drasztikus lépésre ösztönzi a száműzött társadalmat. Aktuális adásunkban a Star Trek: Picard ’Et in Arcadia Ego, Part 1’ című epizódjáról beszélgetünk.

Rövid hírszekció:

  • Külön blu-ray kiadáson érkeznek az eddig bemutatott Short Treks epizódok: a gyűjteményen a Runaway, a Calypso, a The Brightest Star, a The Escape Artist, a Q&A, a The Trouble With Edward, az Ask Not, az Ephraim & Dot, és a The Girl Who Made the Stars kapott helyet. A Children of Mars nincs rajta, valószínűleg majd a Picard első évadához kapjuk meg.
  • Nichelle Nichols búcsúbulija a koronavírus miatt július másodikára halasztódik. Reméljük, hogy a nyáron tartott rendezvények a szokásos menetrend szerint zajlanak majd.

A kibeszélő tartalmából:

  • Picard betegsége lelepleződik: hová vezet az évad elején diagnosztizált állapot, és mi lesz a szerepe a szezon záróepizódjában?
  • A rejtélyes üzenet értelmezése nem az organikusok, hanem a szintetikus létformák feladata: de miért láthattak jövőbeli eseményeket a romulánok és Dr. Jurati?
  • Et in Arcadia Ego: az idilli környezetben élő androidok most maguk is találkoznak a pusztulással, de vajon az egyes szereplők melyik oldalra állnak majd a csatában? Dr. Jurati, Sutra és a szintetikusok helyzete még kérdéses lehet a fináléban.
  • Elnor és Dr. Jurati karaktereiről beszélgetünk: hogyan járulnak hozzá azt évad történetéhez és Picard útjához?

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Menyhárt Attila, Faragó Dave és Endrődi Mike Attila

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr6115543706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása