Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus LDS 10

2020. október 10. - impulzuspodcast

lds_10.png

Lower Decks 1x10 //

Egy nyitva hagyott kommunikációs csatorna miatt az egész hajó számára kiderül, hogy Mariner valójában Freeman kapitány lánya, ami miatt a legénység egyből a lázadó természetű zászlóshoz fordul, hogy előnyökre tehessen szert a parancsnoki szinten. Míg Boimler és Mariner a Sacramentóra szóló kinevezésért verseng, a pakledek elpusztítják a vadiúj Solvang csillaghajót, utána pedig a helyszínre érkező Cerritos is a rég látott ellenségek célkeresztjébe kerül. A Lower Decks évadzáró epizódját Gergővel beszéljük át.

A kibeszélő tartalmából:

  • Pakled és exokomp vendégszereplők: Az új nemzedék még mindig kimeríthetetlen forrást biztosít az utalásokra vágyó és nosztalgiázni kívánó rajongóknak.
  • Peanut Hamper önfeláldozó akciója elmarad, a veszélyes küldetést így másoknak kell elvállalnia: húzós bevetések esetén a rajzfilmfigurák sincsenek biztonságban.
  • Mike McMahan, Seth MacFarlane és Vic Mignogna: lelkes rajongók, akiknek odaadó munkássága napjainkban is biztosítja az old school Star Trek életérzést.
  • Hogyan folytatódik Boimler és Rutherford számára a történet a második évadban, vajon lesz-e új szereplő a Cerritoson?

 

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Kő Gergely

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2020 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzus.urszekerekflotta.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu
info@urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr6116234198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása