Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 236

2022. október 30. - impulzuspodcast

blog_236b.png

Borgban az igazság (Két világ legjava, TNG 3x26 & 4x01) | Catleen //

A borg a föderációs űrben is megjelenik, a Enterprise pedig Shelby parancsnokhelyettes közreműködésével próbál felkészülni a találkozásra, miután egy kocka teljesen elpusztította a Jouret IV kolóniát. Mivel Riker számára felajánlották a Melbourne kapitányi székét, Shelby az elsőtiszt pozícióját is kinézte magának, Riker azonban nem szeretné elhagyni a hajót, ami konfliktust generál közte és a feltörekvő parancsnokhelyettes között. Amikor a borg elrabolja Picard kapitányt, Riker hirtelen a parancsnoki székben találja magát, a megváltozott helyzet pedig hatalmas nyomást helyez a vállára, hiszen Picard immár a kollektíva szószólójává válik, a borg pedig rajta keresztül az Enterprise stratégiájához is hozzáférést nyer. Aktuális adásunk témája az ‘Két világ legjava’ című duplaepizód, melyről a Watchaholics szerzőjével, Catleennel beszélgetünk.

0:01:23 | Rövid hírszekció:

0:28:56 | A kibeszélő tartalmából:

  • Karrier és boldogság: mikor kell továbblépni a ranglétrán? Mi a jó választás Riker számára? Az Enterprise védőhálója vagy a Melbourne kapitányi széke?
  • Megismételhetetlen pillanatok a tévézésben: 1990 nyarán mindenki a Star Trekről és a harmadik évad végéről beszélt. Mikor jó egy cliffhanger?
  • Az ellenállás hasztalan: hogyan viszonyulhatunk egy arc nélküli ellenséghez?

1:15:16 | Szinkronos érdekességek

1:29:27 | Összefoglalás, értékelés

imp_yt_2.pngimp_itunes_2.pngimp_spotify.pngimp_soundcloud.png

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba, Faragó Dave

közreműködött
Catleen

adáshang
Endrődi Mike Attila (Láng Balázs)

produkciós vezető
Farkas Csaba

Készítette az Űrszekerek Közösségi Flotta és az Impulzus Produkció.
© 2022 Űrszekerek Közösségi Flotta

http://impulzuspodcast.blog.hu
fb.com/impulzus.urszekerekflotta.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr5517966080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása