Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 18

2018. február 18. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep18_1.jpg

Évadzáró az orioni vegyes piacon adás

Sokszínű környezetben, változó tempóban és hirtelen lezárt történetszálak kíséretében ér véget a klingonokkal vívott háború: a Will You Take My Hand? című epizód nem az akcióra, hanem a karakterekre és a Star Trek szellemiségének előtérbe helyezésére helyezi a hangsúlyt.

A tartalomból:

  • A klingonok flottájából mindössze néhány hajót látunk: vizuálisan nem túl meggyőző a Földet lerohanni készülő hajóhad fenyegetése.
  • Georgiou szerepeltetése, és a Csillagflotta kétségbeesett terve vegyes benyomásokat szül: egy megalapozottabb alapszituáció hihetőbbé tette volna az etikai dilemmát.
  • Az orioni övezet fantasztikus hangulatot biztosít a cselekménynek: a remek díszletek, a részletesen kidolgozott környezet, és a helyszínt benépesítő szereplők csúcsra járatják az epizódot színesítő stílusos miliőt.
  • A csata hiánya bőséges terepet enged a karakterek kibontakozásához: Tyler és Burnham újra közelebb kerülhet egymáshoz.
  • Tilly rengeteg tapasztalatot szerzett az évad során, a záró epizódban azonban visszaesik az idétlenül viselkedő mellékszereplő pozícióba. Egyébként jól áll neki.
  • A készítők túl sok történetszálat próbálnak kézben tartani: ez nemcsak az évadzáróra, és a befejező képsorokra, hanem az egész sorozatra igaz.

facebook.jpg

itunes.jpg

letoltes.jpg

youtube.jpg

podcasterek
Csaba, Attila és Dave

utómunka
Dave

podcast@emtv.hu

STAR TREK and STAR TREK: DISCOVERY related marks are trademarks of CBS Studios Inc.

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr2213680194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása