Star Trek hírek és epizódkibeszélők heti rendszerességgel

Impulzus Podcast

Impulzus Podcast 34

2018. július 09. - impulzuspodcast

impulzus_cover_ep34.jpg

Űrszekerek party és találkozás Marina Sirtissel adás -

A szokásos epizódkibeszélő helyett ezúttal élménybeszámolók hangzanak el a június utolsó napján tartott második Űrszekerek közösségtalálkozóról, valamint a Stuttgartban rendezett Comic Con Germany-ről, ahol Attila Marina Sirtis-szel, és a nemzetközi rajongótábor számos képviselőjével találkozott.

Hírszekció:

  • Július 1-én született Geneviève Bujold, aki mindössze két napig volt a Voyager kapitánya Kate Mulgrew előtt. Július 3-án Kurtwood Smith ünnepelte a születésnapját, aki a Föderáció elnökét játszotta A nem ismert tartományban, de a Voyagerben is láthattuk Annorax szerepében, aki a pokoli év idején volt a krenim parancsnok. Július 7-én az Enterprise Forrest admirálisát megszemélyesítő Vaughn Armstrongnak, és a Discovery első évadán dolgozó rendező/producernek, Akiva Goldsmannak is születésnapja volt, nyolcadikán pedig Shazad Latifnak (Tyler), akit elfelejtettünk bemondani.
  • A Discovery kreatív vezetősége átrendeződik: James Duff, A főnök (The Closer) és a Gyilkos ügyek (Major Crimes) alkotója vezető producerként csatlakozik a stábhoz, ezen kívül Olatunde Osunsanmi, aki az első évadban két epizódot is rendezett, társproducerből szintén vezető producerré lép elő. A San Diego Comic Con-on hatalmas Discovery panel készülődik.
  • Zachary Quinto egy podcastben azt nyilatkozta, hogy a Tarantino ötletéből készülő Star Trek mozi szerinte egy Kelvin film lesz. A Spockot alakító színész a közelgő negyedik mozifilmről is beszélt.

A kibeszélő tartalmából:

  • Űrszekerek közösségtalálkozó
    A Parallaxis LIVE-ban Dr. Vincze Miklós segítségével a közönség előtt is megvizsgáltuk a leggyakrabban látható Star Trek technológiák tudományos megalapozottságát, az élő Médiazabálókban pedig Ádám beszélgetett a meghívott magyarhangokkal: Kassai Károly, Jakab Csaba, Szersén Gyula és Németh Gábor felejthetetlen élményt szállított. Az eseményt az Impulzus kvízzel koronáztuk meg.
  • Comic Con Germany
    Attila hosszú utat tett meg a németországi rendezvényig, ahol kedvenc színésznőjével, Marina Sirtissel személyesen is felvette a kapcsolatot. Exkluzív beszámoló a stuttgarti con részleteiről, ahogy Attila látta.

epsite_itunes.jpg

epsite_youtube.jpg

epsite_letoltes.jpg

műsorvezető-szerkesztő
Farkas Csaba

közreműködött
Faragó Dave és Menyhárt Attila, valamint Horváth Ádám Tamás

adáshang
Tóth Dorottya (és Láng Balázs)

podcast@emtv.hu

produkciós vezető
Farkas Csaba

az Űrszekerek megbízásából készítette az Impulzus Produkció
© 2018 emtv/mdm

A bejegyzés trackback címe:

https://impulzuspodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr2214102883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása